Šios pirkimo pardavimo taisyklės įsigaliojo nuo 2023-07-17

  1. Pardavėjas – Viktorija Cekanauskienė, dirbanti pagal individualios veiklos pažymos nr. 981702.
  2. Pirkėjas – asmuo atliekantis užsakymą cekanauskiene.lt svetainėje.
  3. Pirkdamas informacinius skaitmeninius produktus cekanauskiene.lt internetinėje svetainėje, Pirkėjas sutinka su šiomis taisyklėmis ir sudaro pirkimo pardavimo sutartį.
  4. Jeigu turite klausimų dėl šių pirkimo pardavimo taisyklių, rašykite į [email protected] 
  5. Pirkėjas, norėdamas gauti Sąskaitą -faktūrą, turi susisiekti el. paštu [email protected] (galima išrašyti ir įmonei ar įstaigai, o ne pirkėjo vardu).
  6. Užsakymas patvirtinamas Pirkėjui atlikus apmokėjimą.
  7. Apmokėjimai šioje internetinėje svetainėje gali būti atliekami per opay. Jei norite apmokėti kitu būdu, susisiekite el. paštu.
  8. Įsigytas produktas pasiekiamas per aktyvią nuorodą, kuri išsiunčiama pirkimo metu nurodytu el. paštu. Ant jos paspaudus, galima parsisiųsti produktą į savo įrenginį arba būsite nukreipiamas į video turinį, priklausomai nuo perkamo produkto tipo.
  9. Produktas gali būti prieinamas / parsisiunčiamas ribotą laiką. Jį nustato Pardavėjas. Šiuo metu tai padaryti galima 365 dienas nuo įsigijimo.
  10. Pinigai gali būti grąžinami per 14 d.d. tik tuo atveju jeigu Pirkėjas įrodo, kad įsigytų mokymų ar informacinio produkto turinys neatitinka aprašymo. Pardavėjas turi teisę atsisakyti grąžinti pinigus, jei Pirkėjas to neįrodo.
  11. Skaitmeninių failų kopijavimas, video įrašymas ir perdavimas tretiesiems asmenims yra neteisėti veiksmai, už kuriuos Pirkėjui gresia atsakomybė pagal LR įstatymus.
  12. Pirkėjas turi susipažinti su šiomis taisyklėmis prieš perkant ir pažymėti varnelę, patvirtinant, kad taip padarė.