Ši privatumo politika įsigaliojo nuo 2020 12 24

BENDROS NUOSTATOS

Šioje privatumo politikoje yra pateikiama informacija apie internetinėje svetainėje https://cekanauskiene.lt naudojamą asmens duomenų tvarkymo praktiką ir sąlygas.

Šios Svetainės asmens duomenų valdytoja yra Viktorija Cekanauskienė, dirbanti pagal individualios veikos pažymą nr. 981702. Kilus klausimų dėl jūsų duomenų galite susisiekti el. paštu: [email protected]

Jei nesutinkate su šiame dokumente aprašytomis sąlygomis, negalite lankytis svetainėje, naudotis teikiama informacija ir turiniu. Taip pat, jaunesni nei 18 metų, negali teikti jokių asmens duomenų šioje svetainėje.

RENKAMI DUOMENYS IR JŲ SAUGOJIMAS

Duomenys tvarkomi ir saugomi pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą.

Jūsų asmens duomenys kaip vardas, el. pašto adresas ir pačios žinutės turinys renkami, kai siunčiate žinutę kontaktų forma, el. paštu, užsakant naujienlaiškį, taip pat lankantis svetainėje slapukų pagalba renkama techninė ir statistinė informacija.

Jūs turite teisę prašyti ištrinti jūsų asmens duomenis ir galite tai padaryti kreipdamiesi el. paštu [email protected]

SLAPUKAI

Slapukai (cookies) naudojami siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę ir pagreitinti svetainių krovimo greitį. Slapukai nerenka asmeninės informacijos, tik techninę ir statistinę kaip pvz. kiek laiko naršytojas praleidžia šioje svetainėje. Jei norite slapukus galite išsitrinti iš savo naršyklės.