Kaip galime dirbti kartu ir optimizuoti Jūsų internetinę svetainę

⬇︎

viktorija cekanauskiene optimizacijos specialiste

SEO konsultacija

Geriausiai tinka tiems, kurie nori:

– turėti supratimą kaip veikia SEO

– kiek įmanoma tvarkytis patys neinvestuojant į konsultantų paslaugas kiekvieną mėnesį.

Per susitikimą aptarsime ne tik aukščiau paminėtus punktus, bet ir ką keisti svetainėje ir iš techninės pusės (atlieku auditą) ir iš strateginės.

Po online susitikimo gausite:

– atmintines ir svarbią info pdf failuose, kad konsultacijos metu nereiktų koncentruotis į užsirašinėjimą

– prioritetų planą, kad nesimėtytumėte nuo ko pradėti

– atsakymus į savo klausimus emailu ir po konsultacijos

Trukmė iki 1,5 val. Kaina 150 eur.

Raktažodžių tyrimas

Gausite excel failą su jums atrinkta informacija.

Tyrimas apima kliento kelionę ne tik, kai jis jau pasiruošęs pirkti, bet kai dar tik ieško informacijos savo problemai spręsti.

Sužinosite, kur ir kokius konkrečiai raktažodžius panaudoti, kad sulauktumėte daugiau srauto iš google paieškos.

Tai apima ne tik standartinius tinklalapio puslapius, bet ir rekomenduojamus naujus puslapius ar blogo įrašus.

Kaina priklauso nuo svetainės dydžio/ temų skaičiaus, nes darbo apimtis gali svyruoti tarp kelių ir keliasdešimt valandų. Orientacinė kaina vidutinio dyždžio svetainei 120 eur.

Mini SEO paketas

Auditas + raktažodžių tyrimas + preliminari strategija ir susitinkame online visko aptarti. Po to dar patikrinu kaip sekasi įgyvendinti ir aptariame progresą. 

Gausite išsamų pdf su visa info, bus išskirti prioritetai, pridėti paaiškinimai.

Kaina 350 eur

SEO darbų atlikimas

Trukmė ir kaina priklauso nuo svetainės būklės, puslapių skaičiaus, reikalingo darbų kiekio ir derinama individualiai. 

Jei svetainė tvarkinga techniškai ir reikia tik vidinio SEO, orientacinė kaina nuo 1000 eur, kai yra +- 25 prekės/puslapiai.

Kasmėnesinis bendradarbiavimas

Viską suderiname pagal poreikius ir turimą biudžetą. Galima pradėti ir nuo 200 eur.

Kaip viskas vyksta

Nesiekiu priimti kiekvieno kliento, jei matau, kad reikia pasitvarkyti kitus dalykus svetainėje prieš galvojant apie SEO, taip ir informuoju. 

Taip pat visada primenu, kad optimizavimas negarantuoja konkrečios vietos reitinge, nes tuo pačiu metu gali optimizuotis ir kitos svetainės.

01

Parašote man email

Suderiname jums tinkamiausią paslaugą. Jei sąraše neradote, ko Jums reiktų, paklauskite.

02

Pasirašome sutartį​

Jei perkate konsultaciją ir nesinori vargti prie detalių, galima mokėti iš anksto.

03

Aš atlieku darbus

Susitinkame online aptarimui. Gaunate info, o atsisveikinus dar mielai laukiu klausimų.

Ką sako mano klientai

Ačiū už be galo profesionalią konsultaciją! Puikų įspūdį paliko: - atsakingas pasiruošimas ir atitinkamas grafiko laikymasis; - be galo išsamus auditas su visais galimais paaiškinimais; - aiškus užduočių surašymas ir netgi jų prioretizavimas! - akivaizdus įsigilinimas į verslo poreikių specifiką ir personalizuotos rekomendacijos dėl turinio korekcijų bei pildymo. Ačiū dar kartą ir linkiu kiekvienam tokio lygio specialisto nuosavo verslo vystymo procese!
Liucina Rimgailė
www.galiumoteris.lt
Likau tiesiog sužavėta Viktorijos įžvalgomis, darbu bei patarimais. Visų pirma - komunikacija ir priežiūra buvo tobula, atliktas svetainės auditas buvo aiškus ir begalo informatyvus. Na, o man, kaip žmogui, kuriam svarbu rezultatai, buvo neįtikėtina, kaip po atliktų darbų nepraėjus dviem mėnesiam, mano ne tik svetainės reitingai pakilo, bet ir žmonės mane surado organiškai ir registrarosi į konsultaciją. Ačiū, Viktorija, tavo paslaugas tikrai panoko visus mano lūkesčius. Nuoširdžiai rekomenduoju, ypatingai, jeigu esate tokie kaip aš, norite matyti rezultatus kuo greičiau.
Greta Užkuraitė
www.gretauzkuraite.lt
Kai nusprendėme tvarkytis SEO, jau žinojau tikrai kad kreipsiuosi į Viktoriją. Atsiliepimai socialiniuose tinkluose paskatino pasirinkti būtent Viktorijos paslaugas ir tikrai nenusivyliau, priešingai, visa informacija perteikta labai detaliai ir aiškiai, liko tik pasinaudoti patarimais ir susitvarkyti esamas spragas. Dar didžiulis ačiū ir už nuoširdų ir šiltą bendravimą, visus patarimus, bei kontaktų pasidalinimus.
Vilnija Gerasimova
www.vikingindustrier.com
Esu labai dėkinga už konsultaciją, viskas tikrai aišku ir konkretu. Išsamūs paaiškinimai, bet ir ne profesionalams suprantama kalba. Dėkinga už įsigilinimą į mūsų situaciją ir puikų pasiruošimą darbui kartu, profesionaliai atliktus "namų darbus" apie mus 🙂 Būtinai kreipsiuos dėl tolesnių strategijų ir rekomenduosiu kitiems.
Indrė Jakimčienė
www.viskasvedinimui.lt
Labai rekomenduoju konsultuotis net ir tiems, kurie dar tik pažindinasi su SEO, nes Viktorija labai aiškiai bei struktūruotai pateikia informaciją. Nurodo kryptį bei atlieka visą tyrimą, tad pačiam belieka tik pasiraitoti rankoves ir kibti į darbus. Net nesitikėjau, kad gausiu tiek naudingos informacijos, kuri tikiu padės mūsų mažam šeimos verslui būti labiau matomam.
Dovilė Šablinskienė
www.medzioistorijos.lt
Norėčiau nuoširdžiai padėkoti už žinių pasidalinimą. Išgirdau daug naujo, o ką žinojau pamačiau visai kitu kampu. Bekalbant net kilo naujų idėjų 🙂 Labai malonu, kai žmogus dalinasi ne tik teorija, bet drąsiai leidžiasi į diskusiją, yra lankstus, supratingas ir geranoriškas padėti 🙂
Rita Grinkevičienė
Konsultacija prabėgo labai greitai, viskas paaiškinta labai suprantamai! Gavau ne tik atsakymus į savo klausimus, bet ir puikių patarimų tolimesniam verslo plėtojimui. Ačiū, ir nuoširdžiai visiems rekomenduoju.
Laura Periokienė
www.perlaudesign.lt
Viktorijos konsultacija man pasiteisino jau nuo pirmų minučių bendraujant, nes sužinojau daug dar negirdėtų dalykų, ką reiktų pasidaryti su svetaine. Daug visko buvau girdėjus, bet po konsultacijos viskas susidėliojo į stalčius ir pasidarė aišku kaip dirbti su google. Viktorija viską paaiškino labai žmogiška ir suprantama kalba. Ačiū už atsakymus į visus iškilusius klausimus, kurių susigulėjus informacijai po konsultacijos atsirado.
Goda Kuprytė
www.balihome.lt
Esu labai patenkinta darbu su Viktorija, jos konsultacijų kokybe ir sklandžiu bendravimo procesu. Atsakingai renkuosi specialistus su kuriais bendrauju ir galiu pasidžiaugti, kad Viktorija mano lūkesčius ne tik išpildė, bet ir viršijo.

Turėjau konkrečius klausimus, kuriuos aptarėme raštu ir telefonu. Vėliau Viktorija išnagrinėjusi mano problemas pateikė atsakymus video konsultacijos metu. Po konsultacijos gavau ir papildomą medžiagą, su kuria galiu toliau dirbti tobulinant SEO. Džiaugiuosi, kad toliau jaučiu Viktorijos dėmesį ir galiu drąsiai kreiptis patarimo ar nukreipimo.
Jolita Smaidrienė
www.avilioistorijos.lt

Jei domina mano paslaugos, turi klausimų ar nori tik šiaip aptarti, kad apgalvotum, drąsiai siųsk žinutę naudodamasis forma.