Viktorija Cekanauskienė

Sertifikuota pardavimų, SEO ir CRO specialistė

Mano stiprybė yra šių disciplinų ir darbinės patirties derinimas.

SEO jau priimamas kaip savaime suprantama būtinybe tinklalapiams.

Populiarėja ir CRO – konversijų optimizavimas, į kurį telpa ne tik testavimai ir geriausios praktikos, kai reikia atspirties taško, bet ir tokie dalykai kaip rašymas web’ui ir skaitmeninė psichologija, neuromarketingas ir t.t.

Prieš pradėdama dirbti sau 6 metus dirbau su tarptautine verslo plėtra. Ypač didelį dėmesį skyriau internetiniams pardavimams ir išauginau ne vieną kanalą, kurio apyvarta jau antrais metais viršijo milijoną eur. Taigi mano patarimai nėra tik iš vadovėlių, nors ir jų skaitau daug, nuolat tobulinuosi įvariuose kursuose, dalyvauju seminaruose.

Taip pat tiesiogiai dirbau su daug savo rinkose žinomų prekės ženklų, suprantu daug vidinių procesų ir patį brendingą, tad niekada savo klientams nesiūlau aukoti brendingo vardan greitesnio pardavimo.

Visos mano strategijos yra ilgalaikės ir holistinės – apimančios visumą, o ne tik aklas žiūrėjimas į SEO ar CRO naudą.

Vertinu aiškumą ir konkretumą, negaišinu nei savęs, nei klientų.

viktorija cekanauskiene

Didelį dėmesį skiriu ir turiniui tinklalapiuose – tinklaraščių rašymui ir parduodantiems tekstams. 

Kol yra generalizuojančių, kad blogų niekas neskaito, aš klientams pateikiu skaičius ir sprendimai priimami remiantis duomenimis. Taip keliamas ne tik tinklalapio lankomumas (SEO), bet ir brendo žinomumas, pradedamas konversijų procesas, sulaukiama spaudos dėmesio.

Kiekvienas gali turėti populiarų ir konvertuojantį tinklalapį prisidedantį prie asmeninės ar verslo sėkmės.

Ypač laikas suklusti laisvadarbiams ir pradėti kurtis ir tobulintis savo tinklalapius – konkurencija auga dideliu greičiu.

SEO kvalifikacijos

SEO specialist Certification (Reliable Soft), Professional Diploma in Digital Marketing and SEO (Shaw Academy), Content Strategy for SEO (CXL), Growth Focused SEO Testing (CXL), Integrated Public Relations and SEO (CXL),  Technical SEO (CXL), Link Building (CXL)

CRO Kvalifikacijos

Conversion Rate Optimization (CXL Minidegree)- įeina tokie kursai kaip – People and Psychology, Landing Page Optimization, Neuromarketing, Conversion Research, User research, Digital Psychology & Behavioral Design, Testing Strategies

Turinys tinklalapiams

Product Marketing Content, Content Recycling, Scaling Content Marketing, Content Marketing for E-commerce, Content marketing research, Messaging, Positioning, Audience Building, Copywriting and Messaging (visi CXL Institute)

Apie šią svetainę

Apie šią svetainę...

Rašau apie SEO, CRO, tinklalapių marketingą bendrai ir padedu web naujokams susigaudyti visų reikalų džiunglėse. 

Daugelis mano blogo įrašų gimė todėl, kad to manęs klausė klientai ar pažįstami, tad taip pasidarė paprasčiau dalintis informacija, nes klausimai, kurie kyla vienam, dažniausiai būna aktualūs ir kitam.


Ir pabaigai, jei įdomu, koks aš žmogus...

Išnaršiau nemažą dalį pasaulio būdama jausnesnė, o dabar apibūdinčiau save sėsliu žmogumi. Gyvenu priemestyje ir savo zen visada randu knygose, darže, einu į mišką ar prie upės.

Ilgi pasivaikščiojimai su šunimi, piešimas su vaikais, pasakų skaitymas – mano kasdienybė, bet paraleliai eina ir įvairūs su tinklalapiais susiję projektai. 

Užsuk į mano socialinių tinklų profilius, jei įdomu. Mane rasi su vardu ir pavarde – Viktorija Cekanauskienė. 

Ačiū, kad apsilankei, 

Optimizuoti linkėjimai,

Viktorija